Миколаївщині не вистачає сотень мільйонів на елементарний ямковий ремонт

Цього року держава виділила Миколаївщині лише 97 млн грн із 400 необхідних на обслуговування доріг 

Миколаївщині не вистачає сотень мільйоні…

Щоб "залатати" ями на дорогах Миколаївської області необхідно 300 млн гривень. Про це на робочій нараді сьогодні, 1 березня, розповів виконуючий обов'язки начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Сергій Ткаченко, повідомляє Depo.Миколаїв.

За його словами, з держбюджету виділено 97 мільйонів гривень на експлуатаційне утримання доріг в області, при тому, що щорічно на це потрібно щонайменше 400 мільйонів, а ось на ямковий ремонт необхідно витратити близько 300 мільйонів гривень: "Робота з експлуатаційного утримання доріг, щорічна мінімальна потреба – 400 мільйонів гривень. На цей рік нам виділено 97 на область", - підкреслив Ткаченко зазначивши, що виділених грошей вистачить лише до червня.

У службі автодоріг повідомили, щоб в найближчі роки побороти проблеми з дорогами в Миколаївській області, необхідно провести капітальний ремонт 450 кілометрів доріг державного значення та 150 кілометрів – місцевого значення. Також необхідно провести поточний ремонт на 900 кілометрів доріг.

Також дорожники повідомляють, що в області приблизно 20% доріг перебувають у вкрай жахливому стані, а це 980 кілометрів дороги. Тому служба автодоріг сподівається, що держава зверне увагу на Миколаївщину і фінансування на дороги буде збільшено.

Раніше повідомлялося, що на Миколаївщині після танення снігу дороги перетворилися на суцільний бруд та каміння. Просто волосся дибки стає: Водії про стан дороги "Миколаїв - Кропивницький".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme