Вдале полювання на рідкісного покемона довело пенсіонера до інфаркту

67-річний житель Сінгапуру Лян Веймінь помер від серцевого нападу через декілька хвилин після того, як йому вдалося зловити рідкісного монстра на ім'я "Лапрас" в грі Pokemon Go

Вдале полювання на рідкісного покемона д…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Lianhe Wanbao.

За словами дружини покійного, 26 лютого він відправився до готелю Marina Bay Sands, де регулярно перед цим ловив покемонів. Увечері того ж дня їй зателефонували з лікарні, і сказали, що чоловік знаходиться в критичному стані.

Насправді Лян Веймінь помер практично відразу по приїзду в лікарню, куди він був доставлений, після того, як знепритомнів на вулиці.

При вивченні мобільного телефону чоловіка було встановлено, що він дійсно встиг зайнятися полюванням на покемонів біля готелю, зумівши зловити не тільки рідкісного покемона "Лапраса", але і іншого монстра, "Гранбулла".

Лян був активним гравцем в Pokemon Go, зумівши з моменту виходу гри зловити більше двохсот видів монстрів і досягти 28-го рівня.

Довідка: Pokemon Go - безкоштовний додаток, заснований на технології "доповненої реальності" - цифровий і реальний світи з'єднуються, оскільки картинка, яка відображається на екрані смартфона, проектується на локації реального світу.

Одна з головних цілей гри - спіймати покемона (Pocket Monster - "кишеньковий монстр") - змусила вийти на вулиці, парки, пляжі багатьох людей, повністю зайнятих тільки цим процесом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme