В Україні створили ультрасучасний тренувальний центр для пілотів

В Україні відкрили передовий центр для тренування пілотів та екіпажів вертольотiв Мi-8МТВ,Мі-17В5, Мi-171Ш та Мi-24 

Як повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу держконцерну "Укроборонпром", Центр створений для потреб Повітряних сил та армійської авіації Збройних сил України та інших зацікавлених силових структур.

"Спеціально створений комплекс увібрав у себе новітні досягнення в сфері підготовки пілотів, а його серцем став надсучасний тренажер найвищого рівня за FFS level D за міжнародною сертифікацією. Поєднання надсучасний технологій та типу вертольота робить його унікальним не тільки в Україні, а й у всьому світі.
 Завдяки цьому вдається зі 100% точністю передати всі аспекти реального польоту, поводження машини при різних умовах та льотних ситуаціях", - зазначили в концерні.

Зазначається, що можливості комплексу дозволяють пілотам вдосконалити свої навички, відпрацювати застосування техніки під час складних погодних умов, довести до автоматизму дії у аварійних ситуаціях, отримати навики польоту в окулярах нічного бачення, а також застосування озброєння та використання сучасних елементів захисту від засобів протиповітряної оборони противника.

Нагадаємо, державне підприємство "Укрінмаш" у рамках міжнародної виставки IDEX- 2017, яка триває в ОАЕ, вперше представило легкий бойовий вертоліт КТ112 Combat.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme