UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Авдіївці обстріли не припиняються: Матюхін повідомив втрати ЗСУ в зоні АТО

У результаті бойових дій, що розгорнулися на Донбасі 1 березня загинув один український військовий, ще семеро отримали поранення

Як передає Depo.Донбас, про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Леонід Матюхін в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Щодо втрат, на цю хвилину залишається один загиблий і семеро поранені", - повідомив він.

За інформацією речника прес-центру штабу АТО, станом на 22:00 бойовики 102 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових. При цьому вони використовували заборонені мінськими угодами артилерію, калібру 152-мм і 122-мм міномети. "Якщо говорити про Авдіївку, в принципі, обстріли не припиняються вже другу добу", - заявив Матюхін.

Леонід Матюхін також заявив, що загострення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції може бути пов'язано з прибуттям чергового гуманітарного конвою.

"Хлопці, які другий рік на передовій, знають це гумконвої. Знову прийшов гумконвой - і така велика кількість обстрілів", - вважає представник прес-центру штабу АТО.

Він також висловив думку, що бойовики не припиняють обстріл в районі Донецької фільтрувальної станції, щоб прикрити результати своїх же обстрілу. На думку Матюхіна, можна тільки сподіватися, що вдасться домогтися встановлення режиму тиші на цій ділянці лінії розмежування.

Раніше в штабі АТО повідомляли, що в результаті 58 обстрілу був поранений один український військовий.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme