UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Сумах взяли кур'єра зі значним вантажем екстазі

Обіг речовини криміналізований законами більшості країн світу та міжнародними конвенціями про обмеження обігу психоактивних сполук

У Сумах взяли кур'єра зі значним ва…

Вжитими прокуратурою Сумської області та Управління СБ України в Сумській області спільними заходами на протидію вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів, викрито 26-річного жителя обласного центу, яким вчинено контрабанду психотропних речовин (екстазі або MDMA) у великих розмірах, інформує Depo.Суми.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців не допущено подальший збут і розповсюдження цієї психотропної речовини в обласному центрі, обіг якої криміналізований законами більшості країн світу та міжнародними конвенціями про обмеження обігу психоактивних сполук.

Наразі слідчими Служби безпеки України зібрано достатньо доказів на підставі яких, за погодженням із процесуальним прокурором прокуратури області, мешканцю обласного центру повідомлено про підозру у вчиненні умисного тяжкого злочину за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів) КК України.

Як повідомив начальник відділу прокуратури Сумської області Сергій Саєнко, за клопотанням прокуратури підозрюваній особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Водночас, органом досудового розслідування перевіряються версії щодо участі у злочині й інших осіб, а також фактичні обставини збуту психоактивних речовин.

У разі доведення винуватості особи в суді винній особі загрожує покарання у виді позбавлення волі до десяти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme