UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Сумах провели транспортний конкурс за зачиненими дверима

Нових перевізників і повноцінного оновлення рухомого складу немає

У мерії визначили, хто возитиме містян наступні роки. Серед назв підприємців і підприємств, жодної нової. Як і автомобілів, повідомляє Depo.Суми з посиланням на UA:Суми.

Голова конкурсного комітету Олександр Журба під час проведедння конкурсу, який тривав за зачиненими дверима, повідомив: "Рішення про результати конкурсу приймаються конкурсним комітетом на закритому засіданні".

За три години всі маршрути знайшли переможців, окрім двох.

Не визначений маршрут "Баси Ганнівка" і "Баранівка Аеропорт". Один маршрут змінив кінцеву точку – "Велике Піщане – Інтернаціоналістів". Новий маршрут № 25 "Центр – 40 підстанція".

Максим Колесник, член конкурсної комісії каже: "Процедура відбувалася згідно процедури. Підбивалися бальні показники учасників конкурсу. І за результатами балів проводилися певні висновки. З процедурою все воно виконано в рамках процедури, але в який спосіб це відбувалося – ніякої довіри не викликає".

Два підприємства – ПП "СОГОР" і ТОВ "Сумипастранс" – взяли майже половину усього ринку. В обох по 9 маршрутів. Решта розподілилася поміж шістьох перевізників. У тому числі чотири маршрути 5, 8, 11 та 53 – перейшли до інших рук.

Нагадаємо, напередодні не вдалося провести конкурс через активність місцевих активістів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme