У Полтаві відбувся тренінг - курс виживання на ворожій території

Учасниками тренінгу стали волонтери, журналісти, які працюють в "гарячих точках" та члени миротворчих місій

У Полтаві відбувся тренінг - курс вижива…

Упродовж трьох днів між селами Тростянець і Щербані Полтавської області проходив тренінг-інтенсив - первинний базовий курс виживання на так званій "ворожій території" в зоні локального конфлікту або бойових дій, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Місто.

Учасники тренінгу - волонтери, журналісти, які працюють в "гарячих точках", члени миротворчих місій та інші категорії осіб, які відносяться до групи ризику.

Тренінг започаткований громадською організацією Центр виживання та спеціальної підготовки SEAL за сприяння Управління з питань цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації та ГО "Українська тактика".

Своїми знаннями і вміннями ділилися професійні інструктори з Центру виживання і спеціальної підготовки SEAL, а також ветерани Міністерства оборони України та спеціальних служб з практичним досвідом роботи не менше 15 років.

Мета такого курсу - виробити стійкі базові уміння і навички для автономного виживання в зоні бойових дій, переслідування з боку "ворожих сил", перебування у важких кліматичних умовах.

Учасникам розповідали про те, як розвинути в собі здатність тактичного мислення, швидкої і адекватної оцінки екстремальної ситуації та уміння приймати рішення і ефективно діяти в складних умовах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme