У Полтаві ініціативні переселенки ділились бізнес-досвідом

У Полтаві для жінок-переселенок провели тренінг з лідерства, підприємництва та гендерних ініціатив

У Полтаві ініціативні переселенки ділили…

Амбітні та впевнені жінки-переселенки завітали до Полтави на тренінг з жіночого лідерства, підприємництва та гендерних ініціатив. Тепер вони знають, як відкрити власну справу і не бояться це зробити, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтава.

Для Ольги Скорової цей тренінг є визначальним. Жінка розповіла, що її життя змінилося після того, як переїхала до Харкова. Там вступила до ділового клубу партнерів, де навчають фінансовій грамотності. Відтоді почала їздити на тренінги. Завдяки останньому, що відбувся в Полтаві, жінка хоче відкрити власну справу.

Переселенка Поліна Калашникова переїхала до Полтави з Донецька два роки тому. До тренінгу жінка не була впевнена у своїх силах, але наразі вже думає про відкриття власної справи. До офісної роботи, говорить, точно повертатись вже не збирається.

Тренінг організували з метою активізувати зусилля жінок-переселенок, розкрити лідерський потенціал та підвищити рівень обізнаності.

Наприкінці березня в Полтаві планують зробити виставку-презентацію товарів та послуг ініціативних жінок-переселенок. І, за словами організаторів, охочих взяти участь вже чимало.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme