UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві сімейний дебошир залякав дружину і тримісячну дитину

Чоловік зухвало поводив себе з патрульними та погрожував фізичною розправою

У Миколаєві сімейний дебошир залякав дру…

Близько 21 години патрульні отримали повідомлення про те, що в квартирі на вулиці Чайковського заявницю б'є чоловік. Сімейний дебошир погрожував фізичною розправою навіть інспекторам. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Після прибуття на місце інспекторів, правопорушник зачинився в одній з кімнат, тож вони могли спокійно поспілкуватись із заявницею. 25-річна жінка розповіла, що її чоловік - сімейний тиран. Він, прийшовши додому, почав її ображати, штовхати, хапати за руки та волосся, принижувати, в черговий раз перелякавши їхню тримісячну дитину. Слова заявниці підтвердила й 64-річна матір чоловіка, яка мешкає з ними.

"Правопорушнику, мабуть, стало нудно самому, тож він відчинив двері. Чоловік поводив себе зухвало, висловлювався нецензурною лайкою, на зауваження охоронців порядку не реагував, тож їм довелось застосувати до нього фізичну силу та одягти кайданки. Після цього 34-річний чоловік згадав про свої права та почав вимагати ордер на затримання. Отримавши вичерпні відповіді на свої запитання, він почав погрожувати інспекторам фізичною розправою", - повідомили патрульні.

В подальшому патрульні доставили його до відділу поліції та передали працівникам слідчо-оперативної групи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme