У Кам'янському молодого спортсмена вбив кращій друг

Благополучний сім'янин виявився вбивцею

У Кам'янському молодого спортсмена…

По це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

Тіло померлого 21 лютого виявив його батько, який прийшов до нього у квартиру на проспекті Аношкіна. На голові у 32-річного потерпілого лежала подушка, а поруч була калюжа крові. Експерти встановили, що потерпілому було нанесено 10 ударів в область голови твердим тупим предметом.

За дві доби поліцейські встановили і затримати підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився 30-річний близький друг потерпілого. За його словами, в цей день друзі зустрілися випити разом пиво. В ході суперечки вони почали спарінг, підозрюваний злякався за своє життя, так як був значно меншим та слабкішим за друга і вирішив відбиватися молотком.

Він завдав удари своєму другові в голову, дістав з його кишені ключі від квартири, зачинив двері і відправився додому, а по дорозі викинув ключі і молоток.

Про даний випадок чоловік нікого не повідомив із близьких. Протягом двох днів чоловік поводився звичайно. Він раніше не був судимий, має сім'ю, працює на одному із підприємств міста.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (вбивство). Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme