У Кам'янському друг вбив друга під час жартівливої бійки

Тіло чоловіка з проломленою головою знайшли батьки

У Кам'янському друг вбив друга під…

Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

У Кам'янському на проспекті Аношкіна у квартирі батько виявив труп свого 32-річного сина.

" Батько відкрив двері в квартиру своїм ключем, пройшов на кухню, зробив собі каву, а вже потім виявив в одній з кімнат мертвого сина. При цьому на голові у потерпілого лежала подушка, а поруч була калюжа крові. Чоловік викликав "швидку", яка по приїзду констатувала смерть потерпілого. Пізніше експерти встановили, що потерпілому було нанесено 10 ударів в область голови твердим тупим предметом", - йдеться у повідомлені.

За скоєння злочину поліцейські затримали 30-річного близького друга загиблого. Друзі, під час розпивання пива, влаштували жартівливу бійку.

"Спочатку спаринг був схожий на гру, однак потім підозрюваний злякався за своє життя, так як був значно меншим та слабкішим за друга і вирішив відбиватися тим, що перше попадеться під руку. На подив, під руку попався молоток, яким він і завдав удари своєму другові в голову. Після цього, прикривши голову приятеля подушкою, він дістав з його кишені ключі від квартири. Зачинив двері і відправився додому, а по дорозі викинув ключі і молоток", - йдеться у повідомлені.

Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (вбивство). Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme