UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому громаді повернуть Дубівський ставок

Водне плесо вартістю в 67 млн гривень "відвоювала" прокуратура

У Хмельницькому громаді повернуть Дубівс…

За втручання прокуратури на Хмельниччині у комунальну власність повертається ставок площею понад 30 га та вартістю близько 67 млн грн, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Підставою для прокурорського втручання стало те, що у 2015 році у користування одній із неприбуткових громадських організацій Хмельницького неправомірно передали водний об'єкт місцевого значення – ставок у мікрорайоні Дубове обласного центру," - інформують в прес-службі прокуратури області..

Ставок переданий у безоплатне користування не уповноваженою на це особою. Окрім цього, відповідно до вимог законодавства водні об'єкти надаються у користування за договором оренди земельної ділянки на земельних торгах у комплексі із земельною ділянкою. Однак, цієї процедури посадовцями дотримано не було, а ставок передали без оформлення договору оренди та без земельної ділянки.

"Враховуючи ці порушення, Хмельницька місцева прокуратура звернулась до суду з вимогами визнати договір тимчасового користування водного об'єкту місцевого значення недійсним та припинити його дію на майбутнє," - каже керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц.

Постановою Рівненського апеляційного господарського суду позицію прокуратури підтримали, незаконний договір визнали недійсним.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme