UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові суд залишив у СІЗО сутенерів, які зайнялися поставками місцевих повій у Китай

Харківський суд продовжив тримання під вартою для підозрюваного у торгівлі людьми

У Харкові суд залишив у СІЗО сутенерів,…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в ухвалі Київського районного суду Харкова від 22 лютого 2017 року.

Суд розглянув клопотання слідчого про продовження міри запобіжного заходу стосовно підозрюваного у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу (торгівля людьми, вчинена повторно групою осіб). Підозрюваний – безробітний та неодружений уродженець Дніпропетровської області.

За інформацією слідства, чоловік у змові зі спільником у вересні 2016 року організував схему вербування українок для їх подальшого переправлення в сексуальне рабство в Китай. Підозрюваний мав надати допомогу з виготовлення жінкам віз до Китайської Республіки та безпосередньо повинен був керувати їх діями на території Китайської Республіки, його спільник - повинен був підшукати на території України жінок, які через тяжкі особисті обставини можуть дати згоду на заняття проституцією.

Восени 2016 року в Харкові спільники завербували двох жінок з метою її сексуальної експлуатації в Китаї. 24 листопада їх відправили в Київ для відправки з "Борисполя" в Китай. 25 листопада в аеропорту чоловіка й затримали.

Суд, вивчивши докази та клопотання сторін процесу, ухвалив продовжити тримання під вартою для підозрюваного на місяць – до 23 березня 2017 року. А також встановив заставу в розмірі 480 тис. грн.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme