У Чернівцях значно поменшало маршруток: Мешканці міста потерпають від колапсу

Чернівецькі перевізники вдвічі скоротили кількість маршрутів, через що у місті триває критина ситуація з громадським транспортом

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "АСС", чернівецькі власники маршрутів звинувачують місцеву владу у небажанні підвищити тарифи перевізників.

"Депутати не хочуть, мер не може", - так ситуацію зі зменшенням маршруток у Чернівцях пояснюють перевізники. Власники маршрутів зустрілись із журналістами, аби пояснити транспортний колапс : від п'ятниці на зупинках у місті - черги городян, кількість маршруток помітно зменшилась.

Перевізники кажуть, що впродовж двох років місцева влада не може встановити економічно обґрунтований тариф. Зараз, кажуть, їх влаштувало б 5 гривень.

Натомість, у виконкомі повідомили, що влада готова переглядати тарифи та підвищувати їх, тільки в тому випадку, коли отримає правдиве обґрунтування від перевізників.

Тим часом, чернівчани продовжують потерпати від зменшення кількості маршруток. Їхній час доїзду до місця призначення збільшився удвічі.

Нагадаємо, раніше міський голова Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що Чернівецька міська рада почала розривати договори з перевізниками. У Чернівцях триває транспортний колапс - на зупинках величезні черги

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернівці

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme