UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трасу Н-11 на Миколаївщині продовжують "вбивати" фури

Голова Новобузької РДА звернувся до "Укртрансбезпеки", щоб встановити ваговий комплекс

Трасу Н-11 на Миколаївщині продовжують "…

Багатостраждальну трасу Н-11 продовжують "вбивати" фури, які колонами їдуть через Новий Буг. Про це написав у "Фейсбуці" голова Новобузької РДА Сергій Іванов, повідомляє Depo.Миколаїв.

"Про яку якісну дорогу ми можемо говорити, коли йдуть такі вагони по Н-11 через місто Новий Буг!", - написав голова РДА.

Іванов звернувся до "Укртрансбезпеки" у Миколаївській області встановити ваговий комплекс на перетині трас Н-11 "(Дніпро - Миколаїв") та Р-55, яка проходить через декілька районів області, на в'їзді в місто Новий Буг. "Місце для облаштування є, а освітлення зробить міська рада", - написав голова РДА.

У коментарях активістка Оксана Корсак написала, що в "Укртрансбезпеку" Миколаєва повернули Сергія Кривошапку, до якого було чимало претензій: "Так, саме той якого так лобіювали нардепи, парочка наша... Так ось тепер він може тільки очолити цих вбивць доріг, про його "діяльності" вже легенди ходять", - написала Корсак.

Нагадаємо, минулого року через вагові комплекси на Миколаївщині було чимало скандалів: вони працювали не цілодобово, як заявляли, постійно ламалися.

Нещодавно "краєвиди" траси Н-11 на Казанківщині показав миколаївець: через ями, калюжі та багнюку ледь їдуть "вбивці" доріг - вантажівки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme