UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Савченко пояснив, чому з бюджету області неможна відремонтувати залізничий вокзал

Балансоутримувачем "платформи" є держава, тому область може внести свою частку в її ремонт лише на умовах співфінансування

Савченко пояснив, чому з бюджету області…

Гроші на ремонт миколаївського залізничного вокзалу в бюджеті області є, проте ремонт зробити не так просто. Чому саме, розповів голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко сьогодні, 1 березня, на нараді голів районів з питання ремонту доріг, повідомляє Depo.Миколаїв.

Савченко в черговий раз назвав залізничний вокзал платформою. Він зауважив, що об'єкт перебуває на балансі держави, тому просто так профінансувати його ремонт з бюджету області неможливо. Варіантом може стати співфінансування: "Ми ще поговоримо, можливо, створимо робочу групу з ремонтних робіт нашої платформи, яка сьогодні називається залізничний вокзал, але я вважаю його платформою", - сказав Савченко.

Він додав, що на умовах співфінансування з обласного бюджету можна буде надати не більше 10% коштів. Ремонт має виконувати держава. "Якщо держава - балансоутримувач, то ми можемо з нашого бюджету надати не більше 10%. Тобто, не так як вони хочуть, 50 на 50, або, щоб ми більше дали, немає. Вони повинні сьогодні нам це зробити", - зазначив голова ОДА.

Нагадаємо, що члени бюджетного комітету Верховної Ради, які прибули на виїзне засідання до Миколаєва, були шоковані станом залізничного вокзалу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme