Ребров прокоментував втрату Мораеса

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував оренду бразильського нападника Жуніора Мораеса до китайського клубу "Тяньцзінь Цюаньцзянь"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Спорт-Експрес. "Ми враховували всі обставини - і тривалу дискваліфікацію Жуніора, і те, що навесні грати належить лише на внутрішній арені. Але головне - були враховані інтереси самого футболіста, ставленням до справи він довів право на цей перехід.

Вам добре відома моя позиція: я ніколи не відмовляюся від хороших гравців. Але коли надходить така пропозиція, а потенційна зарплата людини множиться в рази, прерогатива рішень щодо трансферу належить футболістові і президенту клубу.

Чи має китайський клуб право викупити контракт? Звичайно! Зараз жоден клуб не стане орендувати гравця і платити йому величезні гроші, якщо не буде прописана можливість згодом отримати його на постійній основі. Так що якщо влітку китайська сторона висловить готовність викупити у "Динамо" Мораеса за суму, внесену в орендну угоду, ми нічого не зможемо змінити. Як і у випадку з Теодорчиком в "Андерлехті", - заявив Ребров.

Читайте також: Чому оренда Мораеса в Китай – ідеальний бізнес для Суркіса

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme