Ребров пояснив, чому Хачеріді "гріє лавку"

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував свій вибір гравців в центрі оборони в матчі проти "Зорі" (2:1) на вихідних

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Спорт-Експрес. Нагадаємо, що проти "Зорі" в складі не з'явився Євген Хачеріді, що стало приводом для розмов про конфлікт між гравцем та тренером. Втім, Ребров запевняє, що причина відсутності Хачеріді в основі - конкуренція.

"У нашій обоймі 22 футболісти, і тільки в конкурентній боротьбі вирішується, хто виходить на поле, а хто залишається в запасі або зовсім не потрапляє в заявку. І якщо в центрі оборони проти "Зорі" грає Пантич, значить, на мою думку, він цього заслуговує. Хоча, не виключаю, у вболівальників може бути зовсім інша думка.

Але справа в тому, що я, на відміну від них, бачу тренувальний процес і те, як гравці ставляться до цієї команди. Хто насправді сильніше - причому на кожній позиції без винятку. Зізнатися, я цій конкуренції радий, адже тільки в ній футболісти по-справжньому можуть рости. Коли людина заздалегідь знає, що альтернативи в складі йому немає, звідки візьметься мотивація для тренувань і бажання щодня доводити своє право виходити на поле з перших хвилин?", - заявив Ребров.

Читайте також: Чому "Динамо" має продати Хачеріді в "Шахтар"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme