UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прогноз на березень: Киян потішить весняне тепло, але ще й приморозить

Український гідрометеорологічний центр прогнозує потепління до +8... +14 вдень у першій декаді березня і похолодання в другій половині місяця

Прогноз на березень: Киян потішить весня…

Про це заявила начальник відділу метеорологічних прогнозів Людмила Савченко, повідомляє Depo.Київ з посиланням на Українськи Новини.

"Погода буде вже більш-менш весняна, зима поки що закінчилася. В 1-й декаді буде погода без опадів. Тільки 2-3 березня пройде атмосферний фронт у західних, північних та місцями в центральних областях", - сказала вона.

За її словами, у першій декаді березня температура по Україні вночі буде від 0 до +5 градусів, а вдень +8... +14 градусів.

При цьому в окремі дні на півдні і Прикарпатті вдень може бути навіть до +15... +18 градусів.

Проте Савченко зазначила, що є ймовірність похолодання у 2-й половині місяця.

"Температура може знизитися до нижче нуля", - сказала вона.

Додамо, що синоптик Наталка Діденко стверджує, що сьогодні температура повітря по всій території України підвищиться, проте вже завтра стовпчики термометра знову трохи опустяться.

"Весна розпочнеться у західних регіонах дощем, проте вони будуть невеликі. Разом з тим цей регіон буде найтеплішим в Україні - до 10-14 градусів тепла. Можливий поривчастий вітер", - сказала вона.

У північній частині України буде тепліше, ніж учора - +7-12. Без опадів. На сході можливе прояснення, сухо, проте ще прохолодно. Сьогоднішнє потепління туди ще не добереться - +5-9. У центрі України буде тепло, 8-13 градусів вище 0, не дощитиме. На півдні +10 - 13, без опадів. Проте у приморських районах - прохолодніше.

У Києві до 9-12 градусів тепла, теж без опадів.

Нагадаємо, 1 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2... +4 градуси, вдень +11... +13 градусів.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme