UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Посол Бразилії приїде на Львівщину на Форум місцевого розвитку

Зараз у Бразилії проживає близько 500 тисяч українців

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин обговорив з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Бразилія в Україні та Республіки Молдова за сумісництвом Освальдо Біато Жуніор співпрацю у військовій сфері. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу обласної ради.

На ній також були присутні Почесний консул Федеративної Республіки Бразилія у Львові Петро Малех та представник МЗС України у Львові В‘ячеслав Войнаровський.

"Я хочу висловити щиру подяку усій Бразилії за підтримку України у веденні військового протистояння на сході нашої країни. Хочу запросити ваших військових долучатися до наших навчань на Яворівському полігоні. Зазначу, що учасниками таких навчань є з десяток країн. Також обмін досвідом можна організувати і серед студентів та викладачів Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного", - зазначив Олександр Ганущин.

У свою чергу Освальдо Біато Жуніор наголосив, що зараз у Бразилії проживає близько 500 тисяч українців. Та додав, що Бразилія повністю підтримує незалежність та територіальну цілісність України.

Принагідно Олександр Ганущин запросив Освальда Біато Жуніора на Форум місцевого розвитку, який відбудеться 23-25 червня у Трускавці.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme