Порошенко прокоментував "віджим" бойовиками підприємств Донбасу

Президент України Петро Порошенко вважає, що "віджим" бойовиками підприємств на тимчасово окупованих територіях, є ще одним свідченням окупації цих територій Російською федерацією

Порошенко прокоментував "віджим" бойовик…

Як інформує Depo.Донбас, про це написав у Facebook прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

Він зазначив: "Ще одне свідчення окупації Росією частини сходу Укриїни. - Так прокоментував "віджим" українських підприємств на окупованій територій Президент Порошенко.

За всі ці дії обов'язково настане покарання. Україна вимагатиме розширення санкцій на тих, хто вкрав українські підприємства. Про все це ішлося під час переговорів з міністрами закордонних справ Великої Британії та Польщі".

Пізніше Порошенко у Facebook написав: "Усе це відбувається на фоні фактичного введення цих територій у "рубльову зону", постачання газу та електроенергії із Росії, введення бюджетних прямих трансфертів. Це є черговим підтвердженням факту окупації цієї території російськими військами разом з повним контролем державного кордону на неконтрольованій ділянці.

У зв'язку з цим ми наголошуємо, що Росія несе повну відповідальність за порушення режиму припинення вогню, вбивство українських військових та цивільних, за незаконне утримання заручників, як на окупованій території, так і всередині РФ.

Щодо тих, хто сьогодні вступить в так звану власність конфіскованих активів, потрібно застосувати санкції за порушення міжнародного і українського законодавства".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme