Поблизу Станиці Луганської поранено українського бійця

Внаслідок п'яти масованих ворожих обстрілів по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Троїцьке Попаснянського району, поранено нашого воїна, якого доправлено до лікарні.

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Повідомляється, що бойовики били з 152-мм самохідних артилерійських установок, 82-мм мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів. Крім того, протягом минулої доби та після опівночі російсько-окупаційні війська 23 рази порушували "режим тиші" вздовж лінії розмежування.

"По укріпленнях сил АТО поблизу міст Попасна, Золоте, смт Новотошківське, сіл Новозванівка та Новоолександрівка 15 разів відкривався вогонь з 152-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, протитанкових і автоматичних гранатометів, зенітних установок, БМП, БТР, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку смт Станиця Луганська противник чотири рази застосовував автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що по позиціях ЗСУ поблизу сіл Лопаскине та Кримське Новоайдарського району чотири рази велись обстріли з 152-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів. Також у районі працював ворожий снайпер.

Як повідомлялося раніше, за минулу добу бойовики 117 разів обстріляли позиції сил АТО. Двоє військових загинуло і ще троє отримали поранення.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme