UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Плотницький вирішив протягом чотирьох днів змусити працювати "віджаті" підприємства на Росію

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий доручив протягом чотирьох днів розробити план переорієнтування економіки "республіки" на Росію

Такий наказа дав Плотницький "міністерствам", передає Depo.Донбас.

За його словами, переорієнтація буде на Росію "і на інші країни".

"У зв'язку з цим прошу вас до суботи (4 березня) подумати і розробити план або хоча б ваше бачення, як ми будемо працювати найближчим часом по переорієнтації нашої економіки, що для цього потрібно, або, точніше, що нам не вистачає для того, щоб ми повністю вийшли на цей рівень ", -сказав Плотницький.

Він також доручив довести до відома жителів, що в результаті переходу українських підприємств під юрисдикцію "ЛНР" "всі робочі місця будуть збережені", а співробітники підприємств будуть соціально захищені.

Нагадаємо, луганська окупаційна влада ще 27 лютого призначила тимчасову адміністрацію на підприємствах олігарха Рината Ахметова, які знаходяться на підконтрольній ЦЛНРЦ території обасті. Нікому невідоме ЗАТ "Внешторгсервіс" буде керувати ПАТ "Краснодонвугілля" (Метінвест), ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит", ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит", які належать Ахметову.

Також прийнято рішення ввести таку адміністрацію і на інших українських підприємствах.

1 березня прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, говорячи про можливість відкриття російського ринку для цих підприємств, зазначив, що не має такої інформації.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme