UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Південна залізниця зекономила на енергоресурсах 19 млн грн

На Південній магістралі заходи з енергозбереження дозволили суттєво скоротити витрати

Південна залізниця зекономила на енергор…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі "Укрзалізниці", встановлення систем автоматизованого і автоматичного управління освітленням, заміна дротів ліній електропередач, що зазнали корозії, дозволило залізничникам Південної магістралі значно зменшити витрати на енергоресурси.

За відомостями прес-служби, у 2016 році встановлено системи автоматизованого і автоматичного управління зовнішнім освітленням, що дало можливість знизити витрати електроенергії на 79,0 тис. кВт год.

Суттєву економію технологічних втрат в електромережах – на 165 тис. кВт год – забезпечила заміна дротів ліній електропередач, що зазнали корозії.

Крім того, за рахунок скорочення холостих пробігів, посилення контролю за використанням палива тощо досягнуто економії витрат палива на не тягову сферу на 170 тонн умовного палива (т.у.п.). Також завдяки забезпеченню найбільш економних режимів роботи теплотехнічного обладнання та систем теплопостачання, встановлення жорсткого контролю і обліку витрат котельно-пічного палива вдалося досягти зменшення витрат на 210 т.у.п.

Загалом у результаті впровадження енергозберігаючих технологій згідно з "Програмою енергозбереження" у 2016 році заощаджено 2500 т.у.п. або 19,2 млн грн.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme