Пікантний туризм: Як компанії заробляють мільярди на "турах розпусти"

Організація подорожей для свінгерів і любителів іншої полунички стає прибутковою справою, і вже сформувала окрему нішу в туристичному бізнесі.

"Розпусна" подорож передбачає повне вільнодумство і різні насолоди для тіла, передає Depo.ua із посиланням на "Вокруг света".

Так звані свінгери все частіше вдаються до послуг туристичних агентств, які допомагають організувати подорож.

Розгули зазвичай влаштовують на круїзних лайнерах, віллах, в замках, поїздах, готелях і навіть кемпінгах. Це може бути тривала поїздка, програма на вихідні або тільки на вечір.

Згідно з даними французької газети Le Monde, річний оборот цієї індустрії складає $ 20 млрд. Очевидно, що любителі розваг готові платити чималі суми за те, щоб поєднувати свої еротичні звички з відвідуванням визначних пам'яток у всіх куточках планети.

У 2014 французькі дослідники провели опитування п'яти тисяч європейців і з'ясували, що все більше людей в своїх сексуальних утіхах не обмежуються подружніми рамками. Наприклад, у Франції кожен місяць на спеціалізовані сайти заходять 2 млн людей.

У зв'язку з величезним попитом з'являється все більше туристичних агентств, які спеціалізуються на організації таких подорожей. Є й окремі туристичні місця, за якими закріпилася така слава. Наприклад, красиве портове містечко Кап д'Агд на півдні Франції знають як центр вільнодумства і називають "Диснейлендом для дорослих". У 2015 році Кап д'Агд отримав € 100 млн доходу завдяки туристам.

На круїзних лайнерах пасажири платять від € 3000 до € 10000 за восьмиденний тур по Адріатичному морю зі спеціальною програмою. "Розпусні" подорожі можуть організувати не тільки на кораблях. Можна вибрати, наприклад, подорож поїздом з зупинками у великих європейських містах - Парижі, Амстердамі, Берліні, Барселоні, - де пасажири беруть участь в спеціальних вечірніх програмах і шоу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme