Переговори йдуть на найвищому рівні: Як у Ахметова заспокоюють шахтарів в "ЛНР" (ФОТО)

Профспілкова організація "Краснодонвугілля"заспокоює шахтарів, які налякані введенням на підприємстві  "зовнішнього управління" "ЛНР"

Профсоюз через сторінку у соцмережі повідомляє, що переговори щодо ситуації йдуть на найвищому рівні, передає Depo.Донбас.

Але навіть ті, хто має на аватарці прапор "Новоросії" та нік "Русская воля", розуміють, що перспектива у шахт без ринку збуту сумна.

Нагадаємо, луганська окупаційна влада ще 27 лютого призначила тимчасову адміністрацію на підприємствах олігарха Рината Ахметова, які знаходяться на підконтрольній ЦЛНРЦ території обасті. Нікому невідоме ЗАТ "Внешторгсервіс" буде керувати ПАТ "Краснодонвугілля" (Метінвест), ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит", ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит", які належать Ахметову.

Раніше корпорація "Метінвест" повідомляла, що "Краснодонвугілля" зупинило виробництво на своїх підприємствах через блокаду залізничних шляхів.

"Краснодонвугілля" об'єднує п'ять вугледобувних підрозділів, дві вуглезбагачувальні фабрики, ремонтні, транспортні та енергетичні підрозділи. Компанія має власну медичну службу, а також розвинену соціальну сферу.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme