UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Окупанти знову повезли з Донбасу своїх мерців додому на Росію

Спостережна місія ОБСЄ, яка базується на російських прикордонних пунктах пропуску "Гукове" і "Донецьк" у Ростовській області, заявляє, що знову зафіксувала перетин українсько-російського кордону похоронними фургонами

Як передає Depo.Донбас, про це йдеться у тижневому звіті місії ОБСЄ з 22 по 28 лютого.

"Впродовж звітного періоду спостережна місія бачила дві "швидкі", які перетинали кордон між Російською Федерацією та Україною, і два похоронні фургони", - йдеться у звіті.

Повідомляється, що перша машина швидкої допомоги з'явилася 27 лютого на прикордонному пункті пропуску "Донецьк", перетнувши кордон в Україну о 5:04 та повернувшись на Росію о 7:36.

"Швидка" мала російські номерні знаки. Спостерігачі місії не могли перевірити, чи перебували всередині пацієнти", - зазначають у повідомленні.

Ще одну швидку було помічено 27 лютого на прикордонному пункті пропуску "Гукове", вона заїхала в Україну о 19:07. Зазначається, що місія ОБСЄ не змогла визначити номерні знаки через обмежену видимість, а також не могла дізнатися, чи перебували там пацієнти.

"Перший похоронний фургон було помічено 22 лютого на пункті "Донецьк", він перетнув кордон з РФ в Україну о 16:00. Другий фургон було помічено 27 лютого на пункті "Гукове". Транспортний засіб мав українські номерні знаки і перетнув кордон в Україну о 16:35. На фургоні був напис "Реквієм" російською мовою", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, під час артилерійської дуелі з силами АТО "2-м АК ЛНР" зазнав великих втрат - 120-мм міною був знищений відразу цілий мінометний розрахунок.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme