UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Націоналісти застерегли уряд від силового розгону "блокувальників" Донбасу

Народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко застеріг владу від силового розгону учасників блокади Донбасу

Про це він заявив на засіданні Кабінету міністрів, передає Depo.ua.

"Ми закликаємо і застерігаємо від силових дій по зняттю блокади торгівлі на крові. Тому що це може мати абсолютно непередбачувані й катастрофічні для українського суспільства наслідки", – заявив Іллєнко.

У свою чергу, глава уряду Володимир Гройсман запевнив, що він проти будь-якого силового протистояння в цьому питанні. "Але ми також маємо убезпечити від страждань мільйони українців – від заходу України до сходу. Це наше спільне завдання", - сказав прем'єр.

"Мене цікавлять три речі. По-перше, світло в українських оселях і в виробництвах, лікарнях, школах… Друга позиція: у нас є міста, які залежні від вугілля, на жаль… Третя позиція – не зупиняти українське виробництво. У всьому іншому ми відкриті. Але зворотного зв'язку, діалогу ми не отримали. Тому наше завдання сьогодні – щоб усі підкорилися закону", – наголосив Гройсман.

Нагадаємо, 28 лютого штаб блокади Донбасу заявив про штурм блокувальників залізниці на станції Кривий Торець. Блокувальники заявили, що їх штурмують "озброєні тітушки". Згодом стало відомо про поранення трьох учасників блокади.

Поліція повідомила про 37 затриманих нападників.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme