UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Житомирщині орудувала банда неповнолітніх розбійників

Чотрирьом юним злочинцям може загрожувати позбавлення волі на тривалий термін

На Житомирщині орудувала банда неповнолі…

У м. Коростені, що на Житомирщині, четверо молодиків зненацька нападали на місцевих жителів, жорстоко били та відбирали у них цінні речі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Встановити особи та розшукати винуватців оперативникам кримінальної поліції допомогли відеозаписи камер спостереження, що зафіксували напад на одного із заявників.

15 лютого до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про побиття і пограбування 18-річного жителя району. Четверо юнаків жорстоко побили його і відібрали планшет.

З допомогою відеозаписів і зібраних речових доказів було встановлено особи підозрюваних у причетності до злочину, а потім і затримано чотирьох неповнолітніх жителів м.Коростеня. Один з них навчається у професійно-технічному училищі, решта – не навчаються і не працюють.

Свою вину вони визнали. У ході слідчих дій була встановлена причетність двох із затриманих до нападу на ще одного жителя райцентру. Загалом хлопців обґрунтовано підозрюють у причетності до трьох розбійних нападів і грабежу, вчинених у Коростені.

Досудові розслідування тривають. За чинним законодавством винуватцям може загрожувати позбавлення волі на тривалий термін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme