UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині пенсіонер у власній вбиральні знайшов немовля

Дитина була загорнута у рушник та лежала на підлозі туалету

На Вінниччині пенсіонер у власній вбирал…

Сьогодні, 1 березня, близько 07:00 75-річний житель села Гуньки Немирівського району, що на Вінниччині, у вбиральні на території власного домогосподарства знайшов немовля. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Працівники немирівської поліції знайшли матір новонародженої дитини. Нею виявилась 29-річна жінка, яка винаймала помешкання в дідуся. В неї вже є четверо дітей віком 6, 4, 2 та 1 рік. Двоє старших виховуються у будинку-інтернаті в Тульчині, а менші – усиновлені. Причину свого вчинку жінка пояснити не змогла, лише сказала, що злякалась відповідальності за те, що народила дитину в таких умовах. Як з'ясувалось, вранці в неї раптово почалися пологи, у вбиральні жінка самостійно народила живого хлопчика та загорнувши його у рушник, залишила на підлозі. Зараз жінка направлена на огляд лікарів. Вона вже написала відмову від новонародженого сина.

Новонародженого хлопчика передали медикам. За попереднім оглядом вони становили, що дитина народилась декілька годин тому та цілком здорова.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.135 КК України (залишення в небезпеці). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до 2 років або позбавленням волі на той самий строк", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme