На Росії в дітей відбирають плюшевих ведмедиків, щоб не викликали агресію та інтерес до сексу

Тюменський батьківський комітет запропонував заборонити дітям грати з плюшевими ведмедиками, тому що ці та інші іграшки "нав'язують дітям культ смерті" і "дезорієнтують їх в світі добра і зла"

Асоціація батьківських комітетів і співтовариство (АРКС) направили голові Комітету Державної Думи Федеральних Зборів РФ лист, в якому йдеться про стурбованість ринком дитячої ігрової продукції, повідомляє Depo.ua з посиланням на Тюменський портал tumix.ru.

На думку Родкомітета, деякі дитячі іграшки можуть завдати серйозної шкоди здоров'ю і розвитку дітей. Особливо батьків лякають іграшки окультного змісту, тобто вампіри, відьми, ляльки-монстри. Вони також проти іграшок з демонічними образами і мерцями.

"Це нав'язує дітям культ смерті та формує в їх свідомості позитивне ставлення до поганих і навіть небезпечних речей, дезорієнтує їх у світі добра і зла", - заявили громадські працівники.

Під заборону можуть потрапити солдатики, плюшеві ведмеді та інші іграшки, які можуть викликати агресію або інтерес до сексу у дітей.

Громадські працівники заявляють, що багато іграшок псують дітей, розвивають їх ранню сексуалізацію. Наприклад, на прохання Родкома Ставрополя прокуратура зняла з продажу "Фанти", тому що вони нав'язували вільні статеві стосунки і гомосексуалізм.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme