На Основі чоловік вдарив перехожого ножем у тулуб

Правоохоронці Основ'янського району за допомогою громадськості викрили 34-річного харків'янина, який зазіхнув на життя жінки

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, до чергової частини Основ'янського відділу поліції звернулися свідки події та повідомили, що на вулиці на жінку напав чоловік.

За відомостями поліції, потерпіла з ножовими пораненнями була доставлена до лікарні для надання медичної допомоги. Після надходження повідомлення на місце події негайно виїхало керівництво відділу поліції та працівники слідчо-оперативної групи.

"Правоохоронці встановили, що зловмисник почав чіплятися до жінки та смикати її за сумку. Потім дістав ніж та наніс поранення в область тулуба, - зазначив начальник відділу поліції Ігор Колінко. - Протягом години співробітниками відділу поліції на станції Основа за допомогою небайдужих громадян підозрюваний був затриманий. Речові докази вилучено".

Слідчими відкрито кримінальне провадження ч.2 ст.15, ч.2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme