На Миколаївщині обирають запобіжний захід киянину, який вбив ріелтора

Зловмиснику повідомлено про підозру у вбивстві жінки та викраденні автівки 

На Миколаївщині обирають запобіжний захі…

Мешканцю Київської області повідомлено про підозру у вчиненні вбивства ріелтора на Миколаївщині. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Зазначимо, що вбивство ріелтора сталося у грудні минулого року у місті Першотравенськ. Руки та ноги 54-річної приватної підприємниці були зв'язані, рот затулений кляпом, на голові, обличчі та тулубі - чисельні тілесні ушкодження, а з території домоволодіння зникли золоті прикраси та позашляховик "RENAULT-DUSTER".

З метою розслідування зазначеного злочину було створено слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники слідчого управління та кримінального розшуку. Після проведення комплексу заходів, особа зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві підприємниці, була встановлена.

31-річний мешканець Київської області, також приватний підприємець, був затриманий у місті Ірпінь. Підозрюваний відмовляється від надання будь-яких свідчень, але миколаївськими поліцейськими зібрана доказова база, що підтверджує його причетність до вбивства потерпілої, вчиненого з корисних мотивів.

Триває досудове розслідування по кримінальному провадженню, розпочатому за ознаками п.6 ч.2 ст.115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі, з конфіскацією майна. Злочинця затримано у порядку ст.208 КПК України, йому оголошено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme