UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кобзон слідом за Мілоновим закликав бойкотувати "Євробачення"

Російський співак та депутат Держдуми Йосип Кобзон впевнений, що Росія не має брати участь у "Євробаченні-2017"

Кожен росіянин повинен самостійно вирішувати, дивитися чи ні трансляцію музичного конкурсу "Євробачення", який пройде в цьому році в Києві, вважає перший заступник голови комітету Держдуми з культури, співак Йосип Кобзон. Таку думку він висловив РІА Новини в середу, 1 березня, передає Depo.ua.

Так парламентарій прокоментував заклик депутата Віталія Мілонова до генерального директора Першого каналу Костянтина Ернста відмовитися від трансляції "Євробачення". Разом з тим він підтримав ідею колеги відмовитися від участі в конкурсі.

"Я згоден з тим, щоб ми не брали участь в "Євробаченні", щоб не давати можливість русофобії в Україні", - сказав Кобзон.

Раніше 1 лютого повідомлялося, що Мілонов звернувся до гендиректора Першого каналу з проханням бойкотувати міжнародний музичний конкурс, в тому числі відмовитися від його трансляції. "Участь наших артистів на даному конкурсі неприпустимо ні в якому вигляді. Неможливо уявити, щоб радянські громадяни в 1943 році вирушили б на умовний музичний конкурс "Рейхобачення" - вважає Мілонов.

Нагадаємо, Кіркоров закликає Росію бойкотувати "Євробачення".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme