UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Керівником Львівського театру ляльок рекомендуватимуть Уляну Мороз, - рішення комісії

На цю посаду претендувало п'ятеро осіб

Переможцем відкритого конкурсу на посаду директора-художнього керівника комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський академічний обласний театр ляльок" стала Уляна Мороз. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу обласної ради.

Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія у середу, 1 березня.

За Уляну Мороз проголосувало більшість членів комісії. Відтак її кандидатуру пропонуватимуть затвердити на сесії Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня.

Зазначимо, на цю посаду претендувало п'ятеро осіб: Лапунов Ніколь, Пукач Богдан, Ципіна Ірина, Земелько Людмила, Мороз Уляна. Вони представили на розгляд комісії свою візію та бачення розвитку театру.

Довідка:

Мороз Уляна – закінчила Українську академію друкарства за спеціальністю "Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво", Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені І.К. Карпенка-Карого за спеціальністю "Театральне мистецтво".

Працює у Львівському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Юрія Дрогобича. У 2011 році заснувала майстерню "Мистецький простір", з 2008 року – режисер фестивалю середньовічної культури "Ту Стань".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme