Іранське телебачення зафарбувало декольте Шерліз Терон на "Оскарі"

Голлівудську актрису Шарліз Терон показали у іранській новинній телепередачі у сукні з примальованими рукавами і відретушованою зоною декольте

Про це пише NME, передає Depo.ua.

Новинний сюжет був присвячений кінопремії "Оскар", що пройшла 27 лютого в Лос-Анджелесі. Терон оголошувала переможця в номінації "Кращий фільм іноземною мовою". На сцену вона вийшла в сукні з відкритими руками і декольте. Через те, що законами Ірану заборонено показувати жінок в одязі, що не закриває все тіло, новинне агентство ILNA News відретушували кадри з актрисою.

Зазначимо, "Оскар" в категорії "Кращий фільм іноземною мовою" отримала іранська стрічка "Комівояжер" режисера Асгар Фархаді. Кінематографіст відмовився приїхати на церемонію через жорстку імміграційнуї політику президента США Дональда Трампа. Нагороду за Фархаді отримувала ірано-американка Ануше Ансарі, інженер і перша жінка-турист в космосі. Вона з'явилася на сцені в платті з невеликим вирізом, який також був заретушований.

Згідно іранських законів, жінки, що з'являються на публіці, в тому числі і на телебаченні, повинні бути одягнені в хіджаб, який покриває голову, ноги і руки. Іранські ЗМІ і кіноцензори періодично редагують фотографії або цілі сцени із зарубіжних фільмів або телешоу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme