UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Індустріальний парк замість кладовища: У Миколаєві вирішують питання цільового призначення землі

У Миколаївській міськраді обговорили проблемні питання будівництва індустріального парку 

Індустріальний парк замість кладовища: У…

Щоб розмістити індустріальний парк у мкр. Промзона-2 міській вдаді необхідно змінити цільове призначення землі. Про це стало відомо під час засідання робочої групи з питань будівництва індустріального парку в Миколаєві сьогодні, 1 березня, повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на міськраду.

Начальник управління земельних ресурсів Олександр Мороз Олександр Мороз зазначив, що першочерговим завданням є розробка землевпорядної документації, необхідної для виділення земельної ділянки.

Як відомо, на даний момент найкраще місце під індустріальний парк знаходиться у мікрорайоні Промзона-2, адже там є необхідні під'їзні шляхи, комунікації і відповідна площа ділянки. Але складність у тому, що ця земельна ділянка відноситься до земель запасу, а його тип визначений, як сільськогосподарські угіддя. Що виключає розміщення на його території індустріального парку. Щоб вирішити проблему, необхідно змінити цільове призначення земельної ділянки. А ось щоб це здійснити, як раз і необхідно підготувати проект землеустрою.

Крім того, ускладнює виконання завдання з будівництва індустріального парку в Промзоні-2 те, що раніше на тих землях планували розмістити нове міське кладовище. У зв'язку з цим необхідно змінювати цільове призначення і цієї земельної ділянки. Підсумком засідання робочої групи стала розробка детального плану першочергових дій і визначення термінів його виконання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme