Харківське метро віддасть мільйони фірмі з оточення депутата Кернеса

КП "Харківський метрополітен" підписало угоду з ТОВ "Ваго-Рев" щодо поставки частин залізничних локомотивів і рухомого складу та механічного устаткування для керування рухом на 3,72 млн грн

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у "Харківському антикорупційному центрі", загалом в 2015 та 2016 роках метрополітен заплатив ТОВ "Ваго-рев" за блоки живлення та пристрої комплектного захисту 4,56 млн грн.

Єдиним конкурентом ТОВ "Ваго-рев" протягом вже трьох років на цих тендерах виступає ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Сигнал" Андрія Зубенка, яке кожного разу пропонує поставити аналогічну продукцію трішки дорожче.

ТОВ "Ваго-рев" запропонувало на 34,52 тис. грн менше, ніж очікувана вартість, яку виставило КП "Харківський метрополітен" (3,755 млн грн).

Власником ТОВ "Ваго-рев" є аудитор з Ізраїлю Євген Ананченко. Директором з 8 січня 2016 року - Роман Дворник. На підставі довіреності від 26 жовтня 2016 року від імені Євгена Ананченка діє Андрій Межирицький.

Євген Ананченко є близьким другом Олександра Сегеди, який був директором ТОВ "Системи прогресивної очистки". Сегеда проживає в одній квартирі з Оленою Назаренко, яка була засновницею цієї фірми. А квартиру вони придбали у Ніни Мусєєвої, матері Максима Мусєєва.

ТОВ "Ваго-Рев" в 2009 році заснували Олег Дивінець, Олексі Ахвледіані та Андрій Артеменко. Останній - син екс-начальниці рекламного відділу КП "Харківський метрополітен", коли директором підземки був нині покійний Сергій Мусєєв.

В 2011 році єдиним власником фірми була Зінаїда Кірсанова, яка подарувала квартиру в елітному житловому комплексі в Харкові матері Максима Мусєєва.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme