Фіналісти "Євробачення" O.Torvald розповіли, що їм порадила Джамала

Лідер гурту Євген Галич розповів про поради, які давала їм член журі національного відбору, переможниця Євробачення-2016 Джамала

Фронтмен гурту Євген Галич в інтерв'ю, оприлюдненому на сайті UA: Перший розповів, що Джамала давала йому практичні поради, повідомляє Depo.ua.

"Перший півфінал розпочався з того, що Джамала, проходячи повз мене, сказала: "Женя, я чула тебе на репетиції, не віддаляйся так сильно від мікрофона, коли співаєш останні рядки куплету, бо нічого не чути". А коли ми вже перемогли, то вона підійшла до мене і сказала: "Ну що, вітаю тебе. Але повір мені, ти не будеш радий тому, що зараз із тобою буде відбуватися". "Я розумію", - я сказав", - розповів Галич.

Він також зазначив, що відправляв смс за Kadnay, бо хотів, щоб вони представляли Україну на Євробаченні-2017, а за O.Torvald просто забув.

"Я відправляв у півфіналі за Kadnay, а потім за нас просто забув. А у фіналі мій мобільний розрядився, і я тільки просив усіх: "Чуваки, ми вже тут готові виграти Євробачення. Голосуйте за нас!". Наша перемога належить людям. Якби не їхні голоси, ми б точно не перемогли", - підкреслив Галич.

За словами співака, O.Torvald за всі роки своєї творчості не планували брати участь у нацвідборі на Євробачення.

"Жодного разу. Лише коли побачили під час минулорічного національного відбору SunSay, Pur:Pur, Brunettes Shoot Blondes та інших чудових артистів, то були шоковані тим, яким крутим був відбір та наскільки добре глядачі сприймають альтернативну музику. Тому цього року ми теж спробували свої сили. Хоча спочатку все-таки це було більше заради розваги. Ми навіть не уявляли, що зможемо перемогти", - сказав Галич.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme