UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізький нардеп заперечує, що літав до Москви через Мінськ

Запорізький нардеп Володимир Бандуров спростував припущення своєю колеги Вікторії Сюмар про те, що літає до Москви через Мінськ

Запорізький нардеп заперечує, що літав д…

Відповідну заяву нардеп зробив на своєму сайті, передає портал Depo.Запоріжжя. Він зазначив, що жодного разу не був ані в Мінську, ані взагалі в Білорусі. Щодо Москви, то нардеп запевняє, що останнього разу був там п'ять років тому - 2012-го.

"Офіційно заявляю, на жаль або на щастя, я жодного разу не був у Мінську та на території Білорусії. Я не літав туди літаком, не їздив потягом, автомобілем чи будь-яким іншим видом транспорту. Як голова парламентського підкомітету з питань ядерної енергетики та ядерної безпеки та як голова депутатської групи з міжпарламентських зв'язків з Австрією я відвідую Австрію, але жодного разу за останні п'ять років, тобто з 2012 року, не був у Росії ", - зазначив нардеп і тепер просить Сюмар перевіріти достовірність її відомостей.

Нагадаємо, вчора нардеп від "Народного фронту" Вікторія Сюмар оприлюднила список з призвіщами 59 депутатів, які за останні два роки літали в Мінськ і припустила, що більшість цих людей використовувала столицю Білорусі як транзитний пункт і далі прямувала до Москви, з якою Україна скасувала авіасполучення. Серед 59 депутатів - троє запорізьких.

Також нагадаємо, що Володимир Бандуров - народний депутат, що входить у парламентську групу Воля народу, був обраний 2014 року в 79-му окрузі Запорізької області.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme