UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як виглядає найдорожча квартира Кубані

На сьогоднішній день в базі одного з краснодарських агентств нерухомості налічується понад 51 тис. оголошень про продаж квартир на вторинному ринку міста

Як виглядає найдорожча квартира Кубані…

Як відзначають експерти, майже половина цього обсягу зосереджена в прикубанських округах - 45,9% лотів, передає Depo.Кубань з посиланням на "Югополіс".

Ціновий мінімум на вторинному ринку житла Краснодара сьогодні зафіксований в Карасунському окрузі. За 630 тис. рублів тут можна придбати однокімнатну квартиру площею 24 кв. м в п'ятиповерховій "хрущовці". У квартирі встановлений кондиціонер, зроблений мінімальний косметичний ремонт. Знаходиться вона на Алтайській вулиці.

На 20 тис. аублів вище розташований поріг входу в Центральному окрузі. У бюджеті 650 тис. рублів в даній локації - 20-метрова "одиничка" на четвертому поверсі п'ятиповерхового будинку. Лот розташований в мікрорайоні Черемушки на вулиці Вишняковій.

У Прикубанському окрузі мінімальний бюджет покупки складає на сьогоднішній день 690 тис. рублів. Це квартира площею 18 кв. м в п'ятиповерхівці на вулиці Атарбекова. Квартира в пристойному стані, продається з меблями і технікою.

Найдорожча на сьогоднішній день квартира в Краснодарі розташована на вул. Пашковській, 83, покупцям вона обійдеться в 50 млн рублів. Це дворівневий пентхаус з оформленням в класичному стилі. До недоліків лота можна віднести те, що в ньому встановлений електричний камін, який виконує швидше декоративну функцію і не відповідає статусу житла, на відкритій терасі немає обробки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme