Як у кіно: Вінницьким копам відчинила двері "убита" жінка

Посварившись з дружиною, вінничанин зателефонував поліцейським і сказав, що вбив її

32-річний вінничанин "пожартував": зателефонував у поліцію і повідомив, що вбив свою молоду дружину. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу патрульної поліції Вінниці.

Убивство, за отриманим повідомленням, сталося в одній із квартир на вулиці Якова Шепеля. Оперативно прибувши на місце події, інспектори зрозуміли, що виклик був хибним, оскільки жінка, яку нібито вбили, насправді вийшла до них жива і здорова. Вона пояснила патрульним, що посварилась зі своїм чоловіком і він зібрав речі і мав намір іти геть, але вона його не відпускала. Тоді чоловік зателефонував у поліцію, а сам пішов до приятеля.

Патрульні знайшли нетверезого заявника у його товариша. Правоохоронці повідомили його про відповідальність за завідомо неправдивий виклик та запросили до відділку для складання відповідних адмінматеріалів, однак чоловік почав лаятися і опиратися. Зрештою поліцейські затримали "жартівника" і у відділку поліції та склали на нього 2 протоколи: за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та за ст. 185 КУпАП (злісна непокора працівникам поліції).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme