UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Український шоу-бізнес вперше заговорив про дискримінацію альбіносів

Популярні українські музиканти, артисти, телеведучі та режисери вперше в Україні заговорили про проблеми людей-альбіносів у суспільстві

Український шоу-бізнес вперше заговорив…

Ініціатором соціального проекту під гаслом "Не роби мені боляче!" виступив музикант і саунд-продюсер Артем Пивоваров, передає Depo.ua.

З дитинства люди-альбіноси через особливості своєї зовнішності часто стають жертвами знущань, принижень, насильства, дискримінації та соціальної нерівності. Як результат, це призводить до того, що в соціумі їм складно знайти себе, а, тим більше, побудувати стосунки.

Мета акції "Не роби мені боляче!" - переконати людей залишити забобони в минулому і сприймати альбіносів, як рівних собі. А ще навчити дітей і молодь толерантному ставленню, адже образи дитинства накладають найбільший відбиток на майбутнє.

На захист "дітей Місяця" ініціативу Артема Пивоварова підтримали Женя Галич, фронтмен групи О.Torvald, яка представить Україну на Євробаченні, музиканти групи Brunettes Shoot Blondes, телеведучі В'ячеслав Соломка та Анастасія Зайцева, виконавці KiRA MAZUR, LYUBIMOV, Рената Штіфель, Святослав Лукініч, фіналіст шоу Х-Фактор Сергій Гладир, режисер Тарас Голубков та багато інших. Артисти опублікували відповідні пости у своїх соціальних мережах, і з кожним днем до акції приєднується все більше небайдужих людей.

На підтримку акції Артем Пивоваров, засновник нової музичної течії в Україні, відзняв кліп на пісню "Кислород", що увійшла до нового LP "Стихия". В центрі уваги буде історія про нелегке життя і стосунки людей-альбіносів. Прем'єра кліпу запланована на початок березня.

"Так, альбіноси особливі, але це, переважно, тільки зовнішня відмінність: їх не варто принижувати. Вони такі ж, як і ми: вони живуть, дихають, відчувають і кохають. Коли вирішувалося питання про сюжет кліпу на пісню "Кислород", сумнівів не виникло - альбіноси це саме ті, хто може показати любов, від якої людина задихається емоційно і фізично. Ми з режисером кліпу Тарасом Голубковим хочемо, щоб цей феномен цінували і захищали, а ні в якому разі не принижували", - поділився Артем Пивоваров.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Країна Укропів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme