У Павлограді завершили слідство у справі підривника багатоповерхівки

Справу чоловіка, який вбив свою дружину та підірвав багатоповерхівку, передали до суду

У Павлограді завершили слідство у справі…

Про це йдеться у повідомлені прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, передає Depo.Дніпро.

Павлоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 60-річного громадянина за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.115, ч.4 ст.187 та ч.2 ст.194 КК України (умисне вбивство з особливою жорстокістю та корисливих мотивів; розбій; знищення чи пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вибуху, яке заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах).

Чоловік, посварився з дружиною та вбив її, 128 разів вдаривши ножем.

"Проте на цьому зловмисник не зупинився і вирішив знищити також їх спільну з потерпілою квартиру. В результаті вибуху газоподібної суміші та пожежі був пошкоджений 5-поверховий панельний житловий будинок, а об'єднанню його співвласників спричинено матеріальний збиток на суму близько 2 млн грн. Судовий розгляд кримінального провадження розпочато, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі", - йдеться у повідомлені.

Як раніше повідомляв Depo.Дніпро, вибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік 70 разів вдарив дружину ножем.

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme