UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві водія, який вдарив жінку, відсторонили від посади

Наразі директор підприємства "ПіК" у відрядженні, але після повернення має вирішити подальшу долю водія 

У Миколаєві водія, який вдарив жінку, ві…

У Миколаєві водія-хама 91 маршрутки відсторонили від посади, зараз розглядається питання щодо звільнення. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

Водія маршрутного таксі № 91, який 12 лютого вдарив жінку в обличчя, відсторонили від управління транспортними засобами. Крім того, наразі розглядається питання про його звільнення. Про це стало відомо у вівторок, 28 лютого, під час зустрічі віце-мера Антона Турупалова з колективом підприємства "ПіК", що обслуговує автобусний маршрут № 91.

Питання про звільнення водія-хама вирішить директор підприємства "ПіК". Станеться це після того, як він повернеться до Миколаєва з відрядження.

Варто зазначити, що за словами постраждалої жнки, водії маршрутки №91 відмовляються возити її сина. Коли хлопець стоїть на зупинці, маршрутники просто не зупиняючись проїжджають повз.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві перевізник не має наміру звільняти водія маршрутки, який вдарив жінку. Вона хотіла з'ясувати у водія маршрутки, чому той вигнав її 10-річного сина за що отримала удар в обличчя.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme