UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві під вікнами багатоповерхівки "розмножуються" незаконні кіоски

Місцеві мешканці скаржаться, що замість зеленої алеї вони спостерігають ряд будок 

У Миколаєві під вікнами багатоповерхівки…

У Миколаєві під вікнами жителів багатоповерхівки по вул. Крилова "виріс" торговий ряд будок. Крім того торговці залишають після себе купи сміття. Місцеві жителі обурюються та вимагають розібратися з безладом. Про це у "Фейсбуці" написала мешканка прилеглих будинків Надін Чебаненко, повідомляє Depo.Миколаїв.

Жінка зазначає, що спочатку з'явилося кілька кіосків, через рік встановили ще дві. Наразі замість гарної алеї "красується" цілий ряд незаконних споруд: "Пару місяців тому вночі поставили парочку і сьогодні вночі ще три (реально це було близько години ночі) Тепер з вікна відкривається ох*****ий вид на ларьки, і це я мовчу про купі сміття, яке вони залишають після себе і про те, що довелося вирубати бузок, яка радувала навесні, тому що вона стала хорошим туалетом для працівників з цих кіосків", - написала обурена жителька міста.

Нагадаємо, нещодавно миколаївського підприємця зобов'язали демонтувати свій "бізнес". У підприємця ніяких дозвільних документів не було, тому будку йому доведеться прибрати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme