У Кременчуці магазини "АТБ" покарають зміною режиму роботи

Аби припинити продаж алкоголю вночі, влада відмовилася продовжувати магазинам "АТБ" цілодобовий режим роботи

У Кременчуці магазини "АТБ" покарають зм…

Вчора, 27 лютого, у виконкомі Кременчука розглядали рішення щодо заборони продовжити магазину АТБ в 101 кварталі цілодобовий режим роботи, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ТелеграфЪ.

Керівник відділу торгівлі та розвитку підприємництва Людмила Жорняк зазначила, що "АТБ" не виконують міських вимог та порушують "Закон про благоустрій", тому й прийняли таке рішення.

Йдеться про заборону на продаж алкоголю в нічний час. На адміністративної комісії 23 лютого розглянули п'ять протоколів, складених на продавців АТБ з різних магазинів мережі за те, що вони продавали алкоголь після 22:00, тоді їм усім присудили по 680 грн штрафу.

Позицію Людмили Жорняк підтримав і мер міста Віталій Малецький. Він продемонстрував кілька фотографій, зроблених після дозволеного часу біля "АТБ" на вул. Небесної Сотні.

"Громадянин в стані глибокого алкогольного сп'яніння біля магазину. Тобто, він або купив там щось, чи просто стояв. Нехай самі в АТБ розбираються. І таких фактів по місту дуже багато. Якщо ми залишимо цьому підприємству цілодобовий режим роботи, то поліція і "швидка" можуть відкривати там стаціонарні пости. Я особисто не підтримую продовження магазину цілодобового режиму роботи, - говорить міський голова.

Відмовив у продовженні режиму і магазину АТБ на вул. Академіка Маслова, але він продовжує працювати. У зв'язку з цим керівництву мережі надіслано офіційний лист. В результаті проект рішення відправили в юридичний відділ для правильного оформлення відмови.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme