У Кременчуці хотіли привласнити кошти міжнародного кредиту на придбання тролейбусів, - прокуратура

Кримінальне провадження відкрито за фактом можливого привласнення посадовими особами місцевого самоврядування грошових коштів, наданих міжнародним банком на придбання тролейбусів

У Кременчуці хотіли привласнити кошти мі…

27 лютого прокуратура відкрила кримінальне провадження з приводу замаху на привласнення коштів кредиту ЄБРР на придбання тролейбусів для Кременчука, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ТелеграфЪ.

"Виробництво відкрито за фактом можливого привласнення посадовими особами місцевого самоврядування грошових коштів, наданих міжнародним банком на придбання тролейбусів. В даний момент встановлюються обставини скоєння кримінального правопорушення", - прокоментував прокурор Кременчука Анатолій Скрипка.

Він підкреслив, що мова йде про можливий замах на привласнення коштів. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах).

Нагадаємо, депутати Кременчуцької міськради нещодавно ратифікували кредитний договір з Європейським банком реконструкції та розвитку про надання 8 млн євро на купівлю 50 тролейбусів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme