UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кличка зізналися, що не проводили експертизу Шулявського мосту майже п'ять років

Київська міська державна адміністрація констатує, що останні дослідження технічного стану Шулявського мосту в Києві проводилися в 2012 році
 

Про це заявив начальник управління КМДА з надзвичайних ситуацій Роман Ткачук, повідомляє Depo.Київ з посиланням на Українські Новини.

"Останні дослідження ми проводили у 2012-му. Сьогодні експертна комісія представить висновок про поточний стан мосту, і вирішимо, що робити з ним далі", - сказав він.

Ткачук зазначив, що близько 21:00 27 лютого рятувальники отримали повідомлення про обвал лицювальної частини Шулявського мосту. Станом на ранок вівторка, наслідки обвалу ліквідовані і проводиться експертиза стану мосту.

Нагадаємо, ввечері 27 лютого в Києві обрушився міст на Шулявському шляхопроводі. Наразі відомо, що серед людей постраждалих немає, проте конструкція пошкодила одне авто. Тоді ж Кличко заявив, що Шулявський міст обвалився, бо він втомився.

Як наразі виглядають "руїни" мосту на столичній Шулявці (ВІДЕО).

Водіїв, які планують поїздку в центр через Шулявський шляхопровід, попросили не використовувати власний транспорт або скористатися об'їзними маршрутами.

Столичний проспект Перемоги зупинився у пекельному заторі: у бік центру дуже повільно рухаються тисячі автівок (ФОТО).

Що відбувається на місці "втомленого" мосту на Шулявці (ФОТО).

Додамо, Як обвалений міст на Шулявці стане символом бездіяльності Кличка.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme