UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві знайшли чотири бомби часів Другої світової війни

Рятувальники вже знешкодили вибухонебезпечні пристрої

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу ДСНС у Києві.

Зокрема, по вул. Лариси Руденко, 6, було виявлено артилерійський снаряд АС-76.

27 лютого було виявлено ще кілька боєприпасів: по пров. Лабораторному, 7-а, під час проведення земляних робіт виявлено ручну гранату Ф-1; по вул.Волкова, 10, навпроти житлового будинку в лісі виявлено артилерійський снаряд АС-122; в Пущі-Водиці Оболонського району виявлено артилерійський снаряд АС-152.

Всі боєприпаси часів Другої світової війни.

Групою піротехнічних робіт 1-го Спеціального центру швидкого реагування та гуманітарного розмінування ДСНС України виявлені боєприпаси вилучено та знешкоджено на полігоні.

Всього з початку року на території м.Києва було вилучено та знешкоджено 19 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Рятувальники нагадують, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати. Категорично заборонено самостійно знешкоджувати знахідку, здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme